Lego for den lille nørd

on
Categories: Blog

Der er Lego, som bare er lige ud ad landevejen. Klodser, der kan samles til hvad som helst. Det er intuitivt og legende og let at gå til. Alle ved at der er meget læring i disse ikoniske klodser, fra Danmark, som har indtaget verden med storm. Og så er der de nye universer, som Lego har opbygget, som drejer sig om bestemte temaer og løsningsorienterede konflikter. De er ofte suppleret med film og med spil til konsollerne.

Og så er der Lego Technic, som henvender sig til børn, som gerne vil se, hvordan tingene fungere. Og som også gerne selv vil få dem til at fungere. Her er Lego Technic et sjældent godt tilbud, hvor der gås i dybden med alt det tekniske. Der er store og små udfordringer for det opvakte barn, som ønsker at prøve kræfter med det mere tekniske ting. Lego Technic er en serie af byggesæt, som ofte kan bruges på flere måder, og giver stor teknisk indsigt.

Et redningsfartøj, der kan forvandles

Hvis man bygger et Lego Technic redningsfartøj, så vil man opleve alle finesserne ved dette fartøj. Her er drejelige blæsere og hjul under, så det ser ud som om det svæver hen over gulvet. Der er advarselslampe og et cockpit med alt udstyr, både sæde, rat og kontrolpanel. Lige noget for et nysgerrigt barn, som sætter pris på det tekniske.

Og det bliver vildere, for redningsfartøjet kan ombygges til en tomotorers flyvemaskine, med bevægelige haleror og vingeklapper. Imponerende, hvad Lego Technic har udviklet her. Ikke bare en teknisk spændende model af et redningsfartøj, men også en supersej, tomotorers flyver. Det er innovative folk, der udvikler byggesættene hor Lego Technic.

Lego i boghandleren

Skulle du en dag komme forbi Bog & Idé, så tjek det flotte udvalg af Lego. Børn af alle slags fortjener noget godt at lege med. Noget, der udfordrer dem og gør dem klogere, gladere og sjovere. Lego Technic er en serie, som giver den lille nørd noget at tumle med. Og lege med. For udforskning er også en leg. En leg, man bliver klogere af.

0