En buket, der varer evigt

on
Categories: Blog

Blomster er fantastiske. Der findes vel næppe noget smukkere end en buket blomster i smukke farver, som pynter i stuen, med al sin ynde og skønhed. Og er der en bedre gave at give end en smuk buket blomster? Det vækker altid lykke at give en flot buket. Og er man så heldig at have fået blomster ind i stuen, så kan man i dagevis gå at beundre buketten. Det er en stor glæde. Desværre varer den ikke evigt. Dog er det muligt at lave en buket, der aldrig forgår.

En evighedsbuket er en buket, som består af tørrede blomster eller urter. Man kan bruge mange forskellige blomster i en evighedsbuket, og det smart er, som navnet antyder, at den holder evigt. Den visner ikke i løbet af nogle dage, men holder sig smuk år ud og år ind. Den pynter i stuen, i køkkenet, entreen eller soveværelset, for den er ikke afhængig af lys. Hvis man kigger ind i Planteriget, så vil man kunne finde et hav af tørrede blomster til sin evighedsbuket.

Blomster med sjæl og charme

Næsten alle græsarter får blomster, der egner sig til tørring og bliver ufatteligt smukke. Lavendel er også glimrende til tørring, og giver et smukt, lilla skær i din evighedsbuket. Eukalyptus er også en af de meget velegnede planter til tørring. De smukke blade, med deres støvet-grønne farve, giver buketten karakter og kolorit.

Siv og hindebæger er også godt. Det samme er en tørret blomst af fredslilje. Din evighedsbuket kan virkelig blive et pragtstykke, som vil pynte i et hvert hjem. Det er ikke så sært at det er oppe i tiden at lave buketter af tørrede blomster. Og det bedste er næsten, at man ikke skal skifte vand på dem eller skifte dem ud. Vand er slet ikke nødvendigt.

En stue med sjæl

En stue uden organiske indslag, kan nemt komme til at virke kedelig. Her kan en evighedsbuket, med tørrede blomster, gøre underværker. De fine former og farver spiller godt op imod moderne møbel-arkitektur. Mikset af stramt og organisk giver et superflot præg. God fornøjelse.

0